Ga naar inhoud

Nieuws

De e-mailmarketingwereld is constant in beweging en digiForum blijft steeds vernieuwen om het platform nog succesvoller te maken. Lees het laatste digiForum- en e-mailmarketingnieuws. Uw vinger aan de pols van al wat beweegt in de e-marketingsector.

Bij de bron zit de inspiratie

Veel ondernemers groot en klein maken de fout te weinig te meten. Ondanks onze beste pogingen daar verandering in te brengen blijven de meest simpele zaken vaak ongeweten door het gebrek aan meten. Lees meer »

En wat brengt dat mij op?

Je bedrijf is misschien wel meer waard dan je denkt. Veel ondernemers vergeten namelijk de waarde van een e-mail adres. Maak niet dezelfde fout en ontdek wat je database waard is! Lees meer »

Van de klik naar de aankoop

Uiteindelijk draait een sterke e-mailcampagne maar om 1 ding: het resultaat. Jij als ondernemer wilt conversie zien. Maar pak je het daarvoor wel juist aan? Een tipje van de sluier. Lees meer »

Het belang van de opening

Eén van de belangrijkste cijfers binnen e-mailmarketing is de openingsratio. Heb ook jij je laten verleiden tot te weinig aandacht voor deze bouwsteen tot betere campagnes? Lees meer »